MultiCS & CSP & OScam Exchange Forum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Coltul cu probleme



Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
De ceva vreme ma confrunt cu o problema a naibi de iesita din comun. La un schimb N cu anumiti colegi se opreste serverul de mcs si nu imi explic de ce. Orice idee este bine venita. Am incercat n posibilitati de a culege un log clar si concludent cu ce se intampla si nu am gasit inca o solutie.
 

pasaris

New Member
Member
Joined
Sep 30, 2012
Messages
23
Reaction score
1
Points
3
Salutam probabil ai prea multe lini n. c. probeaza cu puutty comanda multics -v vezi cum lucreaza si la care linie se blocheaza
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Salutam probabil ai prea multe lini n. c. probeaza cu puutty comanda multics -v vezi cum lucreaza si la care linie se blocheaza

Salut, am 17 linii C (schimburi), 5 linii C (receptoare) si 10 linii N (schimburi). Nu am cum sa vad ceva, se opreste pur si simplu MCS-ul fara sa prezinte o eroare ceva.
Am verificat cu ./multics.x32 -b -v in putty, nimic nu am observat, doar simplu fapt ca imi mor toate liniile (CACHE, C, N, MGCAMD).
 

pasaris

New Member
Member
Joined
Sep 30, 2012
Messages
23
Reaction score
1
Points
3
verifica binul daca e ok e de la server cu siguranta
cele bune
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Nu e primul server configurat, cat despre MCS sunt la primii pasi si inca mai am de invatat.
Imi place, ma atrage si vreau sa invat mult mai mult, daca nu apar si probleme ma plictisesc repede ;)
Nu ma las asa usor, ii dau eu de leac.
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
schimba dns asa am patit si eu e de la dns

Nu are a face cu asta, ai primit un DNS de la mine prietene ;)
La mine situatia e sub alte forme. Merci fain de idee.

UPDATE: Cand se opreste binarul multics.x32 am observat ca modifica si configul, se restaureaza cu penultimele setari operate in acesta. Revin si cu alte noutati pe parcurs, pana acum tind sa cred ca binarul mcs imi joaca feste.
 
Last edited:

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Frate te-am asteptat pe mess si pe pm de mi s-au lungit okii ! Daca vrei sa ma mai ajuti cu configul ala de csp ramin recunoscator ... Din pacate miine merg la munca si nu am timp sa stau toata seara ! Oricum se vede ca te-ai "straduit" ! (No ofence!)

Totul se rezolva cu calm si rabdare, nu se bate din palme. Am spus ca te ajut te ajut, asta nu inseamna ca trebuie sa las tot si in secunda 2 sa stau numai atent la tine. Incearca sa imi oferi raspunsuri scurte si la obiect.
 

Sommersby

New Member
Member
Joined
Oct 4, 2015
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
Location
us of europe
Buna! si bine v-am gasit,
am si eu o nelamurire,poate stie cineva remedierea !?
server debian 23 linii cccam si 6 cache ,la un size aprox 1500
dar am un consum prea mare aprox 50 gb pe zi dintr-o cota de 1100/luna.
am facut filtre caid .. dar nu se vede o mare deosebire
Stie cineva ce as mai putea face ?
Va multumesc
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
vezi ce ip-uri incearca sa se mai conecteze...
 

Sommersby

New Member
Member
Joined
Oct 4, 2015
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
Location
us of europe
pai erau cam 10 din care am blocat 6 restul nu pot pt. ca sunt dyndns (nu statice) deci au mai ramas 4 in failban de care nu mai scap...
 

constantin85

Member
Member
Joined
Apr 7, 2013
Messages
76
Reaction score
6
Points
8
Location
Chisinau
salutare ...
Am adaugat zilele astea niste linii N si cache ...
Nu atat de multe dar oricum , au fost.

Se pare ca de atunci multics-ul "pica"

Trebuie sa ii dau restart sa mearga. Pe vremuri era o treaba cu Network sockets care erau alocate full ...

Mai stie cineva care e treaba ? Alte sugestii ?

Merita sa trec de pe VPS pe dedicat ?
 

ilcorsaronerro

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 17, 2013
Messages
1,010
Reaction score
468
Points
83
pun ceva mai bun pt restart :y::y::y:
ps x (vezi procesu)
cd /var; mkdir scripts;cd scripts
apt-get install nano
export EDITOR="/usr/bin/nano"
crontab -e (aici pui procesele)
crontab -l afisare lista
*/3 * * * * /var/scripts/./checkmultics1.sh >>/tmp/checkmultics.sh.log 2>&1
0 9 * * * /sbin/shutdown -r now
 

Attachments

  • checkmultics1.rar
    262 bytes · Views: 6

chmod644

Active Member
Member
Joined
Mar 18, 2015
Messages
284
Reaction score
78
Points
28
salutare ...
Am adaugat zilele astea niste linii N si cache ...
Nu atat de multe dar oricum , au fost.

Se pare ca de atunci multics-ul "pica"

Trebuie sa ii dau restart sa mearga. Pe vremuri era o treaba cu Network sockets care erau alocate full ...

Mai stie cineva care e treaba ? Alte sugestii ?

Merita sa trec de pe VPS pe dedicat ?

prea multe linii N darama vps testat de mine cu toate ca eu am vps in cloud la 10 N mi la daramat am sters cele mai rele si am ramas cu 4 N merge brici
 

sole1

Member
Member
Joined
Mar 6, 2014
Messages
43
Reaction score
17
Points
8
salut se pot sterge la fiecare pm este un patratel mic dai clic pe el si selectezi leave conversation si go
 

chmod644

Active Member
Member
Joined
Mar 18, 2015
Messages
284
Reaction score
78
Points
28
Nu sint de acord chmod 644 ! eu am peste 50 N si merge brici ! Poate avizatii vin cu comentarii ... Eu unul dau vina pe flood in cazul tau !

50 de N adik schimburi la 50 de schimburi de linii N iti trebuie quad core :D
 

dreambox-cccam

Active Member
Member
Joined
Aug 26, 2012
Messages
176
Reaction score
26
Points
28
prea multe linii N darama vps testat de mine cu toate ca eu am vps in cloud la 10 N mi la daramat am sters cele mai rele si am ramas cu 4 N merge brici
Testul tau e complet gresit
Fratilor va faceti servere de 2 lei cu memorie de 256 sau dracu stie cat care la 3 linii zboara,
Sincer ma antreb de ce va trebuie vps sau linux in pc cand 4 linii le pui dracu in dreambox 500s sa nu mai vbim de recivere mai up to date vu+ gigablue dm 8000.
Faci un server bun in dreambox 800 hd cu 4 linii si mai conectezi si vreo 30 de prieteni trebuie doar sa ancercati nu sa asteptati mereu sa sara altii sa va ajute si daca nu va ajuta incepeti cu jigniri sau mai stiu eu ce aberatii.
rezultatul esta ca un vps sa zboare ai nevoie de memorie si nu cade
Si al meu nu are cine stie ce doar 1024
 

Attachments

  • Snapshot_2015-10-12_204010.png
    Snapshot_2015-10-12_204010.png
    3.8 KB · Views: 25
  • Snapshot_2015-10-12_204040.png
    Snapshot_2015-10-12_204040.png
    3.6 KB · Views: 23

fantotti

Member
Member
Joined
Oct 5, 2013
Messages
116
Reaction score
10
Points
18
Testul tau e complet gresit
Fratilor va faceti servere de 2 lei cu memorie de 256 sau dracu stie cat care la 3 linii zboara,
Sincer ma antreb de ce va trebuie vps sau linux in pc cand 4 linii le pui dracu in dreambox 500s sa nu mai vbim de recivere mai up to date vu+ gigablue dm 8000.
Faci un server bun in dreambox 800 hd cu 4 linii si mai conectezi si vreo 30 de prieteni trebuie doar sa ancercati nu sa asteptati mereu sa sara altii sa va ajute si daca nu va ajuta incepeti cu jigniri sau mai stiu eu ce aberatii.
rezultatul esta ca un vps sa zboare ai nevoie de memorie si nu cade
Si al meu nu are cine stie ce doar 1024
sa faci schimb de linii c sau n e ok dar sa nu fie multe mai ales ca majoritatea o sa fie umplutura atat timp cat prioritate are cache fratilor ... sa faci din cacat bici si sa si pocneasca e greu ... faci schimb de linii fara sa stii ceea ce dai sa ceea ce primesti ...cam asa stiu mai toti sa isi faca multics-uri de toata jena, nu ma contraziceti ca stiu ce zic ...
 

dreambox-cccam

Active Member
Member
Joined
Aug 26, 2012
Messages
176
Reaction score
26
Points
28
sa faci schimb de linii c sau n e ok dar sa nu fie multe mai ales ca majoritatea o sa fie umplutura atat timp cat prioritate are cache fratilor ... sa faci din cacat bici si sa si pocneasca e greu ... faci schimb de linii fara sa stii ceea ce dai sa ceea ce primesti ...cam asa stiu mai toti sa isi faca multics-uri de toata jena, nu ma contraziceti ca stiu ce zic ...
corect
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.



Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock