MultiCS & CSP & OScam Exchange Forum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

DOLCE TV AND ORANGE ROMANIA



ilcorsaronerro

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 17, 2013
Messages
1,010
Reaction score
468
Points
83
pai nu erau in romania cei mai tari hacker???ce naiba nu se gaseste unu sa le dea peste cap la dolce si la orange??
 

zios

New Member
Member
Joined
Apr 23, 2014
Messages
4
Reaction score
0
Points
1
a cam trecut vremea lor, acum toti se multumesc cu tutorialele de pe youtube ;)
 

gorby

New Member
Member
Joined
Jun 9, 2013
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
Se zice ca ar trebui trimis la streamboard un abonament si ar merge !

Dar romanul nu prea e platitor !
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Se zice ca ar trebui trimis la streamboard un abonament si ar merge !

Dar romanul nu prea e platitor !

Poti oferi mai multe detalii in aceasta privinta poate rezolvam cumva situatia asta, din cate am auzit toate echipamentele celor de la orange sunt SH, recuperari si gunoaie din Franta.
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Sunt aranjate, vopsite si curatate in romania. Ma gandesc sa preiau un abonament de la cineva care mai are cateva luni de plata si sa pun un JTAG pe conserva asta poate iese ceva din el.
 

gorby

New Member
Member
Joined
Jun 9, 2013
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
A-ti face o treaba minunata baieti !!
I-mi aduc aminte ca acum 4-5 ani se vedea perfect cu un 500!
Bafta !!
 

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Da asa e, coservele de la boom au fost achizitionate de Dolce. Mai insist pe un receptor de Orange sa vad ce scot din el. Problema e sa nu reusesc sa ii dau dauna totala ca altul nici ca mai prind si ma mai incarc si aiurea cu un abonament. Sigur e o solutie sa merga, nu ma las cu botul pe labe asa usor.

Am gasit ceva interesant pe el, dar am nevoie de parerea unui electronist :(
Se afla un conector pe al aproape de procesor si tare imi surade daca e JTAG ;)



Poate are cineva o idee.
 
Last edited:

Angel35RO

Active Member
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
123
Reaction score
23
Points
28
Totusi e ceva, ideea e sa poti accesa conserva cumva ;)
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Pai e acelasi sistem ca la orange france...care merge cu cam, cu ce o merge ,.De ce nu incepem de aici , aes key si altele
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Via 2 orange france ??nu cred , orange romania e ca si tntsat
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Orange france e viacess 3, si 4
Orange romania e viacess 5 ca tntsat si tntsat functioneaza
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Ar trebui un aes key ca si la tnt sat dar probabil ca din conserva se rezolva ...
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Eu stiu ca aveam un profil de orange romania in multics , aveam ecm ok circa 30% dar totusi black screen
 

adrianos73

Member
Banned
Member
Joined
Sep 1, 2014
Messages
80
Reaction score
6
Points
8
Lucrez pentru ei ca instalator...de receptor nu e o problema , pun la dispozitie....dar nu cred ca de acolo se rezolva ...ca si tntsat se poate face sigurrr dar problema este ca nu stiu de unde sa incepem, am impresia ca acel aeskey de la tntsat se lua si de pe net dar la orange la fel sistemul de codare ca la ei dar aeskey nu este...aici nu mai stiu de unde sa iau ce trebuie
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.



Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock