MultiCS & CSP & OScam Exchange Forum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

btk autoinstall



avgan

Active Member
Member
Joined
Jun 30, 2012
Messages
253
Reaction score
40
Points
28
BarbaNegra said:
hi
i looking in every corner of this forum + another 1000 foruns but i cannot find the auto install commands to install btk server on the dm500s(just for test my self)
i find in this house this commands:
wget http://cccamdb.com/btk/getbtke1.sh
sh getbtke1.sh
---------------------
but after the first command i get this message:
~ > wget http://cccamdb.com/btk/getbtke1.sh
wget: getbtke1.sh: Read-only file system
----------------------

any ideia?????should this commands are wrong?i have to install gemini 9image first?please,all help or ideias are welcome.....
i have installed already the image gemini 4.2.0...but is the same result with the commands.
thanks in advance

I sent you the file to your device install Dm 500

Copy this file tmp
> addons-->manuel install setup

Follow this path to the image gemini dm500 s
 

Attachments

  • btkcam-0.82-GEMINI-PPC.tar.gz
    23 KB · Views: 63

BarbaNegra

New Member
Member
Joined
Oct 9, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
avgan said:
BarbaNegra said:
hi
i looking in every corner of this forum + another 1000 foruns but i cannot find the auto install commands to install btk server on the dm500s(just for test my self)
i find in this house this commands:
wget http://cccamdb.com/btk/getbtke1.sh
sh getbtke1.sh
---------------------
but after the first command i get this message:
~ > wget http://cccamdb.com/btk/getbtke1.sh
wget: getbtke1.sh: Read-only file system
----------------------

any ideia?????should this commands are wrong?i have to install gemini 9image first?please,all help or ideias are welcome.....
i have installed already the image gemini 4.2.0...but is the same result with the commands.
thanks in advance

I sent you the file to your device install Dm 500

Copy this file tmp
> addons-->manuel install setup

Follow this path to the image gemini dm500 s
I try this before and i put this file on the dm500 but when i restart the box comes camd-id not found....But i gona do again and i post in few minutes....
thanks
 

bebelusul

Cache Master Blaster!
V.I.P Member
Joined
Jun 30, 2012
Messages
1,091
Reaction score
493
Points
113
RO: vezi ca ala era scriptul pt btkclient legat la vechiul server care l-am inchis!

EN: those were for the old server witch is closed
 

BarbaNegra

New Member
Member
Joined
Oct 9, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
bebelusul said:
RO: vezi ca ala era scriptul pt btkclient legat la vechiul server care l-am inchis!

EN: those were for the old server witch is closed
thanks bebelusul
can you explain how is the best way to make a btk server on dm500s just for i can see how it work???have any tutotrial to explain how to do???
thanks in advance.
 

BarbaNegra

New Member
Member
Joined
Oct 9, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
HI
I think everything is done,but i get stuck on login:s:s:s:s
where i find the username to login?????
this is after i setup everything(hope everything is ok):
----------------------------------------------------
# This CFG has been created by BtkPHP - BillyTK
# Just copy & paste into your dcwserver.cfg

Debug: 1
Port: 2000
SKey: 1122334455667788
UKey: root
MaxC: 1000
Cver: 077
Tcfg: 2003 kym
Tout: 10000
EcmC: 2
Stack: 64

# ------ Lines ---------
C: xxx.xxxxxxx.xx 2000 test test

# ------ Users ---------

HELP PLEASE...
 

bebelusul

Cache Master Blaster!
V.I.P Member
Joined
Jun 30, 2012
Messages
1,091
Reaction score
493
Points
113
BarbaNegra said:
bebelusul said:
RO: vezi ca ala era scriptul pt btkclient legat la vechiul server care l-am inchis!

EN: those were for the old server witch is closed
thanks bebelusul
can you explain how is the best way to make a btk server on dm500s just for i can see how it work???have any tutotrial to explain how to do???
thanks in advance.

put all files in same dir.
/usr/btk for example.
btkserver_ppc and dcw...config
edit cfg file and run the server....
merge bine daca ai linii bune.
 

BarbaNegra

New Member
Member
Joined
Oct 9, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Points
1
hi
thanks for your help but i get stuck again,i change the values but for some reason i cannot connect to the server .
i try:
192.168.x.xxx:kym
192.168.x.xxx:2003
192.168.x.xxx:2000
192.168.x.xxx::3541
even with the default webpass: billy, but no luck at all,
When i try with WINSCP Telnet program,ask me for a username witch i no have clue what it is.
I leave here the way i have my dm500:
for dm500s ip on the router i have this ports open: 3541,2000,2003
---------------------------------------------------
var/home/btk/btkmon.cfg
# www.btksoft.com by BillyTK
# btkmon.cfg is commonly used by btktrap and btkmon applications

#Debug: 1 / 0 - enable disable debug
Debug: 0

#Time: XX checks processes defined in Proc: every XX seconds
Time: 30

#Load: defines preloader Application like btktrap_xx.so
Load: /var/bin/btktrap_ppc.so

#Kill: defines the kill application for processes.. default is "killall"
Kill: killall

# Proc: restarts the application if fails/crashes or after timeout defined.
# Proc: [directory] [Application] [Mode] [Restart Timeout]
# [Mode] defines if preloader is neded or not 0: normal run ----- 1 : Loads application with preloader defined in Load:

#examples
# Below line will restart btksrv if crashes and/or restarts the btkserver everyday (86400 sec = 1 day)
Proc: /var/bin/ btksrv_mips 0 86400

# Below line will restart the btkcam on crash. No timeout restart.
Proc: /var/bin/ btkcam_mips 0 0

# Below line will restart the CCcam on crash with preload. No timeout restart.
Proc: /var/bin/ CCcam2.1.4 1 0

#WebPass: Web interface Password - if not defined default password is billy
WebPass: kym

#Port: Http Port for web interface. If not defined default port is 3541
Port: 3541


#BTKTRAP Parameters

#S: defines btkserver that dcws will be sent. When btktrap captures a DCW, uses S: lines to send DCWs
#S: [Host/IP] [Port] [UKey]
S: 192.168.10.10 1453 abcdef

# E1pass: root password of Dreambox. Required for only enigma1 devices.
E1pass: dreambox
--------------------------------------------------------------------
# This CFG has been created by BtkPHP - BillyTK
# Just copy & paste into your dcwserver.cfg

Debug: 1
Port: 2000
SKey: A,B,C,D,E,F,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
UKey: root
MaxC: 1000
Cver: 077
Tcfg: 2003 kym
Tout: 10000
EcmC: 1
Stack: 64

# ------ Lines ---------
N: 192.168.x.xxx 15000 test test 0102030405060708091011121314

# ------ Users ---------
U: btk btk 1
 


Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock